Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 17-Jan-2009 00:00
Cuti-cuti Melaka
During this time Ibu is 4 mths pregnant. Mcm biasa lah time2 pregnant nih mesti nak pekena ikan bakar, so mcm biasa mesti lah nak ikan bakar Melaka. This time kami tak gi Alai, but we went to Muara Sg. Duyong. Ok lah sedap jugak boleh recommend kepada yg nak makan ikan bakar ;-) . This time kami tak balik hari, instead we stay at Afamosa villa. Mmg best villa nih, fully furnish. ada 4 bed rooms, kitchen semua lengkap, siap ada washing machine bagai dan yg paling best ada swimming pool. Yasmin & Danish mcm biasa having a blast time, celik mata jer terus terjun. Nasib pintu vila nih ada grill, klu idak ada yg tanpa disedari dh terjun ke pool without supervision.


Kakak & Abang time tak bercakaran LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016